fredag 16 juli 2010

Kissevakt mm....

i veckan som gått (vilket den gjort alldeles för fort) :( har Tommy jobbat som vanligt och Tasseman bott hos oss. Så mysigt med en kisse som sällskap. Så man bli riktigt sugen på att skaffa en nu. Till och från mina tankar med kisse... Men det gå hur bra som helst med hund, och Elton verkar tycka det är trevligt med lite djursällskap också. Dock var Tasse väldigt skrajsen för Elton, trots att Elton inte gjorde en fluga förnär och var gudasnäll mot honom.
Vi har fått hem vår storleverans från Ikea. :) Så nu ska här upp ett jättesnyggt svart vitrinskåp, en hög smal hylla till mina hundgrejer och trimverktyg. Kommer bli så fint. Ett skåp till o förvara våra prydnadssaker i, samt helt nya tv möbler i Valnöt. Riktigt snyggt!!

I kväll brummar Opeln ner till Skånelandet igen. Till Skateholms camping. Få se vad det bli för utflykter den här gången. :)

Dax att packa och handla lite god rosa dricka. ;)

2 kommentarer:

Cockerflickan sa...

Roligt att hitta till er blogg!
Jätte fin!Jag träffa din mormormatte och din morfarmatte nere i skatteholm när vi var och hälsa på våra bekanta Gucci med familj./ Selma och Matte Maria

Isa sa...

Hej! Letar efter inomhus agilityträning i vinter och sökte på Google och ett inlägg från don blogg kom upp. Därför frågar jag dig om du vet? Tack för hjälpen!