fredag 29 maj 2009

Ölandsvistelse igen.

Efter en bussresa med Kustbussen, och blivit hämtade i Kalmar kör vi bara snabbt förbi huset och hämt lite grejer.
Passar på att ta lite bilder på den fina framsidan som verkligen har fått sej ett rejält lyft senare åren.

Elton sitter i föräldrarnas nya golf och väntar ivrigt. Var ute lite emellanåt och revirmarkerade lite och kollade igenom huset.

Vi fortsatte färden vidare till Stugan. Där blommade tusenskönorna och pappa som hade kört upp i förväg med åkgräsklipparen var redan i full gång med att klippa ner de söta små blommorna. :( Men jag hann ta ngr bilder innan som tur var.

Elton hittade sin boll
Jag har gått barfota i det varma sommargräset hela dagen. Så ljuvligt..

Här är Elton igång med att fånga såpbubblor. Han är lite smått galen.

Men blev helt slut efter det och hamnade i skuggan under trädgårdsbänken.
Lååångtunga!

På eftermiddagen smaskade vi i oss Svenska jordgubbar med äkta grädde. *sluurp* årets första jordgubbe i munnen är en sån fantastisk känsla. Med äkta grädde till förstärks den ytterligare :D
Givetvis var jag så glupsk, och hade inte en tanke på kameran. Glömde ju ta bild på söta röda bären. Men upp till bevis, så tog jag en bild på asken. :)
Haha kvällens höjdpunkt som fick oss att skratta högljutt så säkert hela Arontorp vaknade, och med skall som fick varenda hund i trakten att svara, var när Elton fick tag på min gamla plastanka. hahahaha ojoj vilken cirkus. Ser inte så vilt ut kanske på bilderna... men jag lyckades inte ta när han sprang som mest med den.


På kvällen grillade vi ngt nötkött, med pommes, och gratinerad sötpotatis till. Lite tomater och kall bearneis med tryffel smaksatte det lite exstra. Till detta rödvin. Smaskens!
Satt ute på altanen och njöt i kvällssolen och filosoferade ut över trädgården

Ostbågar, lappis i knät framför tv:n, kaffe och lite whisky avslutade en härlig dag.

3 kommentarer:

Karla sa...

Det ser riktigt härligt ut!

Cockermatte sa...

Ja det är det verkligen. Inhängnat runtom också så ELton är tokig av lycka. Kör aerovarv! Avkoppling på hööög nivå. :D. Men 70-talsstuga som det är så har det tyvärr blivit lite fuktskadat. Men idag finns ju så moderna "maskiner" för o få bort det, så det märks inte knappt :)

♥Karin♥ sa...

Härligt! Blev hungrig av din middagsbeskrivning!