måndag 1 juni 2009

Ljuva värme.

På lördagen gassade solen hett hela dag. Gick omkring i bikini hela dagen ochElton bara njöt av friheten med alla dörrarn öppna och den stora trädgården som är hans.

Stugan söder ifrån.
Åt väster, med husvagnen med också.
Syrenerna blommar överallt
Elton är väldigt trotsig av sej emellanåt och här har han precis fått en tillsägelse och verkar så söt och oskyldig ut så.. ja ja det var dumt gjort av mig matte....
Var ensam ett tag med Elton i stugan på morgonen. Då passade jag på att sätta i skivan med Ella Fiztgerald i högan sky. Spelade Swingjazz för hela området.. hehe.. ATT jag njöt. Men varade tyvärr inte så länge. Föräldrarna kom tillbaka och de tål bara inte jazzmusik. :(
Fick för mig senare på förmiddagen när jag satt i badenbaden att jag skulle rensa bort ogräset och mossan mellan alla stenplattor. Sagt och gjort. Låg på knä och det tog enda till eftermiddagen, men det var faktiskt roligt, och energin var på topp. Kul när man ser resultatet, då vill man inte sluta förens det är klart.
före efter
Rent torrt och luftigt mellan plattorna.
Senare på dagen upptäckte jag att min rygg blivit lysande sönderbränd.. aj aj aj

På eftermiddagen kom Brorsan och hans sambo på besök ockjså. De hade varit på ikea och storhanlat till lilla Malva som tittat ut i stora världen i slutet av Juli. :DVi åt massor med god grillad mat. Nu börjar jag få riktig ikea-abstinens. Ska dit på söndag.

Här ligger Elton med sina nysnaggade tassar och passar på att vila lite medans vi sitter stilla och är tråkiga.


Kvällen pimplades en del iskallt vitt vin, jag gick och rensade pelargoner och pysslade och donade. Tittade på Talang på kvällen. Så surt att inte lilla Rebecka gick vidare. Hon är bara för charmig.

2 kommentarer:

Karla sa...

Idyll! :D

Cockermatte sa...

Ja verkligen... där är avkoppling på hög nivå.